Znám a neznám Tě !

Znám a neznám Tě !

Anotace: milostná modlitba

Ženo, která miluješ mne...

Tvé jméno neznám snad,
snad je mi cizí tvůj hlas.
Znám a neznám Tě,
miluji a nenávidím.

Marná je ta spousta rad,
pláčeš po nocích zas.
Nebo jen směješ se,
a čekáš až Tě chytím.

Jistě už teď mě miluješ
a já vždycky měl Tě rád.
Je to jako tichá řež,
rok co rok nastokrát.

Kdo jsi a kdo jsem já?
Kdo nám radu dá?
Spatříš mne někdy,najdu já Tebe?
Snad nám to dopřeje samo Nebe...
Autor Dominik Plesr, 13.05.2012
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucy Susan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí