O Tobě...

O Tobě...

Anotace: :)

Smyslnost je darem od Boha
A u Tebe byl štědrý Lásko.
Tvůj úsměv je jak obloha
Plná slunce, když je jasno.

Oči jak dva plamínky
Září stále životem
Jako bílé kamínky
Na skalce hned za plotem.

Temperament v náruči
Kde vnady své skrýváš
Vždycky mě rozruší
Když pomalu se svlékáš.

Tělo přímo od malíře,
Který velký talent měl
Všechno v přesné míře
Jak kdyby byl stvořitel.

Doteky jsou žhnoucí
jako pramen horké vody
a Tvá slova rdousí
všechny moje boly.

Jsi všechno co si tady přeju
Ženo mých tajných snů
Jen na Tebe tu chválu pěju
Chci být navždy Tvůj.
Autor Ďábel sám, 18.05.2012
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: Michelle.R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí