Chlad

Chlad

Anotace: ignorace, nechtěnost - synonyma pro tuto báseň

Začal den, zase stereotypní
čas se loudá a já dumám
- Zvláštní -
Přišel jsi Ty a přestalo to být všední,
Tvá slova se mi zarývala do srdce.
Řekl jsi: "chci Tě" a já sebou cukla prudce...

Tvé doteky, Tvůj úsměv - neznala jsem Tě více
jen já věděla, že Tvou přítomností se mi rozhoří líce...

/Jedním dnem/

- se vše změnilo

Milenka a přítelkyně? A
....nenarozené dítě!!!

Má budoucnoust - nejistá
A Ty? Zatím si hvízdáš....

Teď už vím, co znamená - rozhodnout se - /zvolit si/
- je to ignorace druhé a sbírka nenávisti
Autor Mrs.Grázl, 20.05.2012
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí