ADOREA

ADOREA

Anotace: Jediný pohled stačil, abych ty oči nedostala z hlavy (soboto-nedělní zážitek z Helfštýna). P.S. Je to napsáno z přehlcení pocity, takže forma nic moc.

Ach ty oči!
V hlubinách šedých
topila jsem se,
v těch očích bledých,
pronikavých, tajemných,
které tak daleko byly.

I přes tu dálku,
rytíři můj,
já viděla tvou tvář
a oči tvé,
jež s mými se střetly
vždy na kratičký okamžik.
A i ten krátký oka mžik
mému srdci stačil.

Nedosažitelný,
rytíři z renesančních dob,
zelená-hnědá tě zdob.
Pohled tvůj, jež ke mě zalétal
rozproudil v těle krev
*v mé duši zazněl zpěv*
a pak vždy končím krátký očí střet.

Máš ostrý meč,
jímž se oháníš
*kol vlaje tvůj dlouhý hnědý vlas,
tvář zahaluje tvůj mužný fous*.

Jednou přijde čas,
kdy na souboj tě vyzvu.
*Třeskne ocel o ocel.*
Já budu ztracená,
ty budeš ztracen
ve víru šedavých hlubin.

Adorea!!
Autor Rezkaaa, 21.05.2012
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí