upřeno cizím

upřeno cizím

Anotace: ..v tajemno mizím

Vysvleč své svědomí
Z pout
Z pyžama lhostejnosti
Z okovů ztracena
A nech ho jitrem plout

Pohlédni do očí
Na pavích perech
Lákavém vějíři
Na zástup prázdných hrdel
Co noc dnes prohýří

A pak se nadechni
Naplň své nitro něhou
V spirálách rudých koluje
A do úsměvu barvy přidá
Noc se vzdaluje

Přichází světlo
Tisíce v úhlu pravém zrcadel
Odrazů lomených v jeskyň letí
A dokud proud ten nepřerušíš
Nejsi bez objetí

Naznač jen přikývnutím
Že láska nezmizí
Že v kůře stromů
V řece dravé
Teď schována je pro cizí
Autor poeta, 22.05.2012
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, zaba.zuzla, gallatea
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mně se to naopak líbí moc. Každý ať si ji uchopí po svém. Já jsem v tom "to své" našla. :-)

07.06.2012 23:27:41 | zaba.zuzla

Dekuji zabicko :))

07.06.2012 23:29:32 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí