ŽiVoT S TeBou

ŽiVoT S TeBou

Anotace: každý muž sní o hodné dívce která bude zlobivá jen s ním proč né, zní to hezky přece budu jen s Tebou to Ti slíbím

každý muž sní o hodné dívce
která bude zlobivá jen s ním
proč né, zní to hezky přece
budu jen s Tebou to Ti slíbím

já navždy budu při Tobě stát
neopustím Tě, neměj strách
překážky proměníme v prach
my společně nedostaneme mat

dám Ti to nejlepší přísahám
já s Tebou na vrchol sahám
chytíme čápa co kolem poletí
tak rád bych objal naše děti

vím co chci a za čím mám jít
společně s Tebou život si žít
dát lásku Tobě a naším dětem
a lidem měřit stejným metrem

Autor vaal, 27.05.2012
Přečteno 745x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí