Jistota

Jistota

Anotace: z vlaku..

Počítám dny, jeden za druhým,
jen čas a prachy nám v cestě stojí,
síla má se jich však nebojí,
počítám dny, v odstřižcích bílé stuhy…

Počítám…

Naše pevná loučení v dálce se sanitkou,
potřebuji injekci na cestu od Tebe,
naše čistá srdce hnoucí výhybkou,
proto mají vlaky pořád to zpoždění…

Vzpomínám a zírám do nebe,
na delfíní trdlení…

Vzpomínám…

Jak plníme si svá přání,
do vyčerpání…
Jak každou minutou blíže jsme si,
cítím Tě ve tváři při svítání,
cítím Tvé dlaně ve všech lesích…

Cítím…

To naše statečné čekání,
hvězdné létání,
svůj dech ve Tvém hlase,
kapku duše v Tvé spadlé řase…

Vychutnávám…
Každý kus Tvého já
v celém bytě…

Usínám…
S jistotou štěstí pod peřinou…

Miluji Tě…
Takové jistoty
nikdy nepominou…
Autor Jiná, 04.06.2012
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: Dračičák, enigman, Helena Lovecká, Nikolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak že je pomíjivá...

06.06.2012 23:36:02 | enigman

vše je nejisté, ale báseň teď jistě za ST

05.06.2012 00:58:59 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí