scházím se s objetím

scházím se s objetím

Anotace: Na okno déšť a do rukou slzy padají

Což nikdo nechce mě obejmout?

Mávám rukama do prázdna

jen vzduch jimi prochází.

Těžce přijímám

co není, i to co odchází.

 

Na okno déšť

a do rukou slzy padají

Kreslím na okno srdce

rukou svou...

tak od slz krvavou.

Je jediné co zůstalo

z dob kdy krásně bylo,

slz méně...dešť žádný,

jen občas mrholilo.

 

Otevřu okno,

déšť už vůbec necítím

a napadne mě

smíchat slzy s deštěm.

 

A tak déšť dopadá na ruce mé

slzami poseté a bolavé.

Možná slzy vyplaví

možná se nic nestane

smutku mě nezbaví,

nezmizí, ten zůstane...

 

opravdu nikdo nechce mé objetí

 

 

 

Autor greenus, 04.06.2012
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí