Snídaňová

Snídaňová

Anotace: Jak je to u vás nad chlebem a čajem?

Tak jak se rok s rokem schází
I dva lidé se scházejí.
Setkávají se u snídaně
Navzájem hřejí své dlaně
Občas jen vymění ubrusy.
Denní chléb nalámou na kusy
Snad se jim jen tak nepřejí...

A jak se ti dva lidé schází
Tak se i my dva scházíme.
Nad čajem s citrónem
a sladším než kdy dřív
Do dna ho spolu dopijeme
A stejně sladce
se pak milujeme
Autor Trinity666, 06.06.2012
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

29.10.2023 21:45:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí