Ztracená v čase

Ztracená v čase

Anotace: jak jen ti říci,....

Je li cit co cítím láska
tak odhazují stud,
Nevadí mi vráska
není li to blud.


Zákazem jsi pro mne
i v tom koutě světa
nehodíme se k sobě
to je známa věta.

Jen skrytě mnoho krásy její,
zdobí královnu zahalenou,
jen těžká práce objeví ji,
v záhybech roucha utajenou.


Den či spíše noc
Byla jsi pro mne skvost
jen musím říci přec
že vím to až ted.
Autor al-pacino, 12.06.2012
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, střelkyně1, P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztroušená v čase do ztracena
byla tady kdysi tvoje žena
Byla tvoje? Nebyla?
Ta chvíle Vás změnila

19.06.2012 10:12:52 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí