Svatojánská

Svatojánská

Anotace: z čirého rozmaru.

Sedím zde na kraji,
a ty jsi mi blíž,
než kdy jsi byl,
slunce zapadá,
město v lehkém vánku,
jde vstříct spánku,
a den má na kahánku,
cítím ruku co mě hladí,
znalou rukou čelisty,
co denně struny ladí,
noc i my jsme tolik mladí.
Je svatojánká noc,
jsem tvá čarodějka a ty můj hřích,
ještě stále slyším tichý smích,
když dotýkal ses paží mých,
a sklouzával jsi níž.
Autor Annie the wolf, 21.06.2012
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Metal Lady, Rezkaaa, Barbell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

27.06.2012 21:22:43 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí