Noční

Noční

Anotace: ...

Ve hvězdách tuším náš osud,
snad na nebe dívám se
nebo jen sním,
nevím kam a nevím odkud,
chci vidět, slyšet, dotknout se
nejen když spím.

Slova nám dávají naději,
oči jen viděti nechtějí
co je tak zřejmé,
s paprsky ranními
toužím zas po noci,
zbavit se bezčasí,
naději pomoci,
šanci si dejme.

Ze strachu, ze studu,
vyhnout se osudu?
Kam schovat se není,
vždyť cítíme oba
ni světlo denní
lásku neschová.
Autor Jamesow, 23.06.2012
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, lexus, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné:-)

27.12.2012 00:00:06 | Robin Marnolli

děkuji... nikdo u mně dlouho nebyl.... ani já ne

27.12.2012 00:08:38 | Jamesow

Mám slabost pro poslední verš

26.09.2012 01:12:13 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí