Takhle TĚ znám

Takhle TĚ znám

Anotace: Pro mou naději, Něžného Vlkodlaka. Milý Vlkodlačku, prosím přijmi tyto květy poezie, jež vykvetly v mém srdci, zalévány Tvými něžnými veršovanými slzami.

Měsíční svit se plíží blíž
Aby se vloudil, vzal mou skrýš
Stopy tu končí, vyhaslé
Tu klíčí bolest, tam zas ne
Vidím tvé oči v duši své
Cítím jejich kouzlo nádherné
Lekníny hynou v půlnoci
Přece znáš způsob pomoci
A bez tvého světla se ztrácím
Závod končí, vyhrál stín
A není šance, že tě dohoním

Hledíš vstříc noci hloub
Umírat
s ozvěnou
Nikdy se nedívám
Přesto tě znám
Co jsem zač
Nepoznáš
Nastav dlaň, spatříš pláč
K tvým slovům utíkám
Takhle tě znám

Usínám blíž, než byls kdy dřív
Nespatřen záblesk světla víc
Vracím se ve snech do tvých dní
Neslyšíš pláč,
Jen vlastní smích
Kde jsi, kde’s byl
V temnotách snil
V objetí touhy ses prozradil
Já neznám tvůj hlas o nic víc
Než ho znáš sám, tak stačí říct
Že má láska se k tvé bouří
Nevidíš, že umírám
Když bez tvých očí denně usínám

Nikdy jsem nešla dál jak do představ
Nenašla východ ze svých vlastních zpráv
Já přemýšlím, proč nejde brát
Proč nejdeš ke mně mou lásku krást
Postav se čelem k oknu, uvidíš
Že já tě volám
Nestavěj mezi sen silnou mříž
Přesto tě znám, takto ráda tě mám

Co jsem zač
Nepoznáš
Nastav dlaň, spatříš pláč
K tvým písním utíkám
Takhle tě znám
Autor Christel, 25.02.2005
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oh my pearl-white Angel, how can I leave You!?! No death has the power to devour You in Your celestial beauty...am I really allowed to steal Your love, my Sun?

02.12.2005 08:48:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí