proč zrovna ty

proč zrovna ty

Anotace: na něco co trvalo a je tak dlouho, není naplast na rány

Co jsou dobře strávené chvíle
a co jsou vysněné cíle....
Proč bez lásky se nedá žít
a co po mě ještě bude život chtít
Pořád se budu životem učit
a pořád se budu láskou k tobě mučit...
Proč zrovna ty jsi mi vstoupil do cesty,
proč jsi to ty co je moje neštěsti....
Proč moje srdce jenom tvoje jméno znalo
proč jinou lásku nepoznalo...
Ty jsi ten co mě tolik zradil
ty jsi ten co moji duši ranil...
Má náplast na rány od tebe není čas
trápíš mě znova trápíš mě zas...
Kde najdu toho co mě pochopí
kde najdu toho co mě od tebe zachrání...
Autor Wiloou, 10.01.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí