Omšele

Omšele

Anotace: ...

Po litrech pili jsme,
pili jsme patoky,
všechny ty roky
nám spláchly se do stoky.

Po slovech lhali jsme,
lhali jsme bez lásky,
všechny ty pravdy
nám kladou jen otázky.

V souznění hráli jsme,
hráli jsme vesele,
všechny ty tóny
nám zněly jen omšele.

A teď v tichu jen
...okamžik
všechny zákony porušit,
s touhou na rtech říct,
kde chtěl bych být.

S tebou!
Autor Hmota, 06.07.2012
Přečteno 567x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jako bys vyjádřil, co chtěla bych sama umět říct..moc se mi to líbí...

07.07.2012 00:50:06 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí