NAHÁ TVÁŘ

NAHÁ TVÁŘ

Anotace: procitnutí není jednoduché...

Nehraj na mě svoje stesky
nehraj na mě lítost
ve všech vidíš hloupé mezky
jsi bezcitná bytost

jsi živa jenom z pomluvy
druhých neumíš si vážit
šetři si své omluvy
víc měla by ses snažit

tvá hraná bolest v duší
je jen zraněná pýcha
to ten, kdo zná tě tuší,
tak radši buď už zticha

už nikdy nemluv o citech
tvé srdce je kus ledu
a ve tvých hraných pocitech
já poznávám chuť jedu

přestaň už smutek předstírat
pro tě jsou lidé smetím
chceš jen citově vydírat
však já ti nenaletím

s city si nemůžeš pohrávat
mít rád, to není VLASTNIT
jsi zvyklá jen a jen vyhrávat
jen sobecky umíš se zasnít

moc ráda blízké své trápíš
lámeš je, jen po nich šlapeš
je málo přibít tě na kříž
a netvař se, že to vše chápeš

šetři své falešné slzy
dobře vím, že je to klam
netvrď, jak tě vše mrzí
já tě už moc dobře znám

tvá srdečnost přetvářkou zebe
tvůj úsměv je omamný plyn
nevidíš jiné - jen sebe
mě nebolí tvůj hraný splín

tvé podlosti, úskoky, zrady..
tvé falešné ziskové plány..
divíš se - točím se zády
neb procházím poznání brány

každý ještě to nevidí
nevidí, jaká jsi vskutku
jednou klesneš však u lidí
budeš sama v svém pravém smutku
Autor VIOXX, 07.07.2012
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, polibek.smrti, Petra Janka, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ty si ji to teda nandal,asi si to zasloužila...dobrý rytmus,líbilo se.

07.07.2012 14:49:54 | tato22

díky :-) jj, každému, co si zaslouží ;-)

07.07.2012 14:55:00 | VIOXX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí