Výprodej

Výprodej

Anotace: láska jednotlivců

Je to jak výprodej,
láska za pár úsměvů,
chvilková radost z úspěchu
a myšlenka na štěstí...

Je to jak akce na párty,
kdy za nic dostaneš dvojnásob
(jen aby si přišel příště znova).

Je to to, když miluješ,
však milován nejsi,
jen dáváš,
ale výdělek žádný.

Díky,
ale už je vyprodáno...

...už není z čeho brát!
Autor vitanielin, 10.07.2012
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, Noc17, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten, kdo miluje, se neptá, co udělat, udělá všechno...
Hold ládka má víc stránek,hlavu vzhůru.

10.07.2012 16:17:11 | Danger

Mno, musí být oboustranná, jinak to nejde..

10.07.2012 13:32:31 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí