Má krev

Má krev

Anotace: ...

Když ponoříš se na dno

abych tvou přítomnost pocítila

hledám se ve tvých očích

hluboko

jsi jako lidské zvíře

tak blízko jsi mému zameškání

má krev

spojím tvůj hlas se svým

abych tebou

byla roztrhána

……………………………………………..

 

Pojď

najdeme spolu skutečnost

naše jméno

a hýčkat je budeme

ve všech koutech

……………………………………………….

podám ti svou laskavost

 

 

Autor Marcella, 12.07.2012
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Jean-Paul Simon, prostějanek, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná a vřelá... to se mi líbí...

10.08.2012 07:46:48 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí