Nezadržitelný vodopád

Nezadržitelný vodopád

Anotace: .......SLOV

Vidím ti na očích, že chceš mi něco říct,
vidím to, ale bojím se vědět víc.

Tvé oči jsou tak divné, bez známého lesku,
možná..když zahledím se víc vidím tam náznaky stesku...?

Strach z toho co bude následovat mám,
kde je má skrýš, kam já se schovat mám??

Bojím se a chci utéct před těmi slovy zkázy,
bojím se, nemluv, prosím mlč, nechci tě poslouchat...
Nerozbíjej moje srdce, prosím ať naše láska neumře,
Lásko zastav vodopád svých slov, vždyť nám bylo tak dobře..

Mám pocit, že umírá mi moje druhé já,
koukám, rozhlížím se..ne to se mi nezdá...
Autor Natalie Kolářová, 25.02.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí