Vôbec nie o tebe

Vôbec nie o tebe

Anotace: ...

hlavne po mne nehúkaj
a potom sa netvár
že ma chápeš

 

nenávidím
keď máš masku
zelenú,žltú,bielu

 

bozky sú chladné
a srdce vypálené

 

otočím hodiny
s pieskom
zasmejem sa zúfalo
a zakývam bielej stene
tieň mi odkýva
oveľa radšej

ako ty

Autor maliska, 15.07.2012
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí