Prázdne tváre

Prázdne tváre

Anotace: ...

hodím sa do gala

aj ked to nenávidím

 

pred odchodom si ponadávam

v duchu

i nahlas

obujem tesné pánočky

a zabuchnem

 

s úsmevom sa s vami privítam

aj keď mi je napi*u

ale vám je to jedno

 

východ je v nedohľadne

únikový už vôbec nevidieť

a čas cúva

 

spoločnosť je cudzia

zmaľované ksichty

mi nerobia dobre

 

ako veľmi

chýba tvoja tvár

Autor maliska, 15.07.2012
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: mikrojimbo, gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí