Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...........

VZPOMÍNKY

Spousta vzpomínek – jak střepy z rozbité misky,
roztříštěné srdce na tisíc kousků – pocit více než blízký.

Z misky již nikdy nestane se celek,
tak jako na trápení není všelék.

Zlomené srdce dlaha nespraví,
a mysl vzpomínek se nezbaví.

Řežou a bodají,
jestli o ně stojím vůbec se neptají.

Tvá objetí a jak moc mi chybí,
vše cos řekl – pouze prázdné sliby.

Nyní samota mě pohlcuje – nevím jak žít dál,
slzy tečou po tváři – proč? sama sebe se ptám.

Všude kam jdu nosím v hlavě tebe,
peklem se stalo to co kdysi bylo nebe.

Nenechat tě vstoupit do svého života – chci čas vrátit,
nebo, alespoň otupit co cítím – v zapomění se ztratit.
Autor Samanta, 18.07.2012
Přečteno 428x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas

18.07.2012 01:15:40 | Lilien

se nevrátí, půjde svou cestou a bolest otupí.

18.07.2012 01:30:48 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí