Už nie

Už nie

Anotace: ...

končí sa deň

začína noc

 

kráčam ku svojej starej breze

ohnutej od toľkých trápení ľudí

ktoré musí znášať

 

v tme svieti ako neón nad diaľnicou

biela kôra značí

jazvy osamelých duší

 

tu si mal byť

presne keď posledné zrnko

ohlási polnoc

 

tu si mal byť

keď som dúfala

že už neujdeš

ako naposledy

 

tu si mal stáť

s kyticou ruží

a žiadať o odpustenie

 

zapíšem si ťa na zoznam

zradcov

nalepím na brezu

ktorú zajtra spília

a zmiznete z môjho života

Autor maliska, 20.07.2012
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: nebech, gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí