časem

časem

Anotace: ... rozbujely se divoce ...

.
čas ukrýval už jednou slzy
a pak do meze tečkovaly
mezi chrpami mravence

nejednou nahý čas utíkal
aby si na mezích hledaly
už jen věnečky k houbám

rozbujely se v chrpách divoce
.
Autor a_tao, 21.07.2012
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí