Moje sladká realita

Moje sladká realita

Anotace: Vyznání zamilovaného muže po několika letech.

Moje sladká realita,
bývá po tvém boku.
Když se směješ,
na mě se díváš a cokoliv mi říkáš.

V moji sladké realitě stojím na posekané louce,
kolem zvěř se pase a já ji mohu sledovat.
Položím se do trávy a trochu přemýšlím.

Byla si všude,
kde jsem stál,
za ruku si mě držela a já se bál.
Toho co se blíží,
kde se ocitnu,
kdo u toho bude stát.

Jsi pro mě oporou,
krásným snem přes noc potemnělou.
Jsi můj štít i meč,
i když si říkáš: „Ale klid, to je jen hec.“

Lásko má,
za tebe se budu bít.
Pro tuhle sladkou realitu stojí za to žít.
Autor Hantec, 01.08.2012
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, Shnecek, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí