...odpověď...

...odpověď...

Anotace: ..

louka a les, vonící jarem
znáte to lákavé volání?
tu radost dobrovolnou

louka a les, letní večery
poznáte takovou touhu?
snad až sladkobolnou

louka a les, květiny podzimní
kdo zná ten tajemný dech?
a vědomí v něm ztrácet

louka a les, písmena ve sněhu
neznám krásnější odpověď
než chtít se tam vracet
Autor te.re., 08.08.2012
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí