venku pršelo

venku pršelo

Anotace: ... do rytmu démonům ...

.
démoni krájeli klobásy
a venku jemně pršelo
ramenům se kapky
o prsty opíraly
slušelo jim
jen chvíli
jen pro
dvě pusy
pár dní
od sebe
odloučené
jak nerady
rvaly se na
polovičky
se slovy
pojďme
dovnitř
.
.
.
.
už jsem to na literu kdysi
tuším v předchozí verzi
čtenářům vysvětloval
rocková jednička
kapela Démoni
rabovala mé
karnevaly
a čaje ven
z puberty
.
.
.
.
a bez nálady
v trvalém dešti
démoni najednou
utajeně vyzkoušeli
svádění synkopami
do zbytků večera
jako kapkami
do rytmu
pagan
baby

už vůbec
nepršelo

a ti dva
už zase
pod prsty
bez deky
zkoušeli
vlastní bít

a bít psal se
tehdy s big
.
.
vlastní koment

ale
spoň do
mivěřte

a pusťte si
jako relax
pagan baby
.
Autor a_tao, 10.08.2012
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí