O tobě...

O tobě...

Anotace: Hmm

V kole života, kdy bezpočet jmen se rozplývá,
dosáhlas křižovatky, kde nekončeno cest,
protínáš výzvy, leč sladce jsi jízlivá,
bojuješ se vším na protest.

V potu a radosti, leč v nezměrné mnohosti,
chybí Ti dotyk srdce, věčného bojovníka,
bezpochyby srdnatá, bez lenosti,
putuješ arénou, s křikem válečníka.

V zatáčce leskne se říčka chladivá,
Ty ruce schladíš v jejím proudění,
jak objímá Tě, podstata hojivá,
postavíš most a přejdeš k souznění.

Pohlédnu na Tebe, v tichu pokory,
doufaje, ohněm svým rány zhojit,
dotknou se dlaně Tvé, všemu navzdory,
a v něžné vášni s tebou život spojit.

Někdy si říkám, kde jsi a proč?
Kam kračíš, sama nezkrotná,
v kole se mnou stále toč,
snad srdce Tvé to rozpozná.
Autor Bubous, 12.08.2012
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to líbí.
Líbí se mi vybraná spojení slov, např. "chybí Ti dotyk srdce, věčného bojovníka".

21.08.2012 12:48:59 | TeruKurosaki

hned v prvním verši hrubka, patří tam y, rozplývá. Jinak stejné jako předešlé, takže nic

13.08.2012 19:19:02 | kočkopes

Hrubka opravena. :-)

16.08.2012 21:39:11 | Bubous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí