Nejsem...

Nejsem...

Anotace: O tom čím vším nemohu být....

Nejsem polibkem andělské můzy,
nejsem symbolem palčivé hrůzy.

Nejsem andělem spadlým z nebes,
nejsem zhmotnělá touha dvou srdcí-těles.

Nejsem ta, která tě ve snech svádí,
nemám ani sílu a moc elixíru mládí.

Nejsem vším co bys na světě chtěl,
nejsem souhra dvou toužebných těl.

Nejsem zvonivý smích malých dětí,
nejsem volná jak pták, který světem letí.

Nejsem melodií linoucí se z nástrojů,
nejsem štěstím z nevěstiných závojů.

Nejsem drahý porcelám vystavený na zámku,
nejsem milostný dopis čekající na známku.

Nejsem duší, které nesmrtelnost slouží,
nejsem jistota po které mnozí touží.

Nejsem slunná tropická pláž,
nejsem ani smutek, zoufalost a pláč.

Nejsem tím co jsi ode mne čekal,
nejsem otázkou na kterou ses zeptal.

Nejsem zákon, který obejít se nedá,
nejsem mořská vlna, která ve větru se zvedá.

Nejsem chtíč, který spánek ti ruší,
nejsem etiketa, která káže co se sluší.

Nejsem hříchem v biblickém ráji,
nejsem vítězným koněm ze známých stájí .

Nejsem značkou, která udává cenu,
nejsem ničím co značí dokonalou ženu.

Nejsem jedním ze sedmi divů světa,
nejsem tím, kdo prohlásil, že po vztahu je veta.

Nejsem bustou slavných filosofů,
nejsem slovem, co znamená katastrofu.

Nejsem vzpomínkou, která v srdci hřeje,
nejsem slavíkem co líbeznou píseň pěje.

Nejsem tajemstvím, které nesmíš znát,
nejsem kusem ledu, který se bojí tát.

Nejsem plesem v popelčině pohádce,
nejsem vlakem naděje ve smutné zastávce.

Nejsem reklama, díky, které se zboží prodá,
nejsem tou bez které se žít nedá.

Nejsem říší divů pro Alenku,
nejsem podnětem pro geniální myšlenku

jsem jen sama sebou, a životem chci dál jít jen s tebou...
Autor sylvie33, 15.08.2012
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí