je to tak a ne jinak

je to tak a ne jinak

Anotace: takový pocit

když stmívání
tak o samotě
když láska
tak bez odpovědi
když soucit, tak jenom s citem
nejsem žena
nic než robot
co bere srdce
hledá dneska lístky lásky
namísto jen zklamání
bezmoc a strádání

kdo je onen viník
ptám se a nic mi nestačí
říci si po pravdě
že sami účastníci
co tenhle tanec dneska tančí

netančí už v páru
nejsou naivní a slepí
zoufalství se jim na paty lepí

jako obvykle
kdo je vítěz a kdo poražený
ten kdo si na tanec hrál
jeden tančí s duchem,
druhý postává a hledí
do bílé dáky, kde všechno mizí
Autor Meriel, 15.08.2012
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí