Souboj mezi srdcem a rozumem

Souboj mezi srdcem a rozumem

Anotace: Kdo je zamilovaný, je slepý. A kdo je slepý, nevidí ty co mu radí.

Vstávám každy den,
co jiného dělat mám.
Když rozplyne se sen
a on mě nemá pořád rád.

Je ledový jak jinovatka,
s tváří anděla.
Jeho však láká jiná holka,
se zbůsoby, které nemá ani Adéla.

Všichni mi říkají,
že ho mám nechat být.
Všichni mi kázají,
ať ho nechám jít.

Mě však bolí z toho srdce,
když nevidím ho ve škole.
A když usměje se tak sladce,
když projíždí kolem mně na kole.

Můj rozum chápe ostatní,
Moje srdce ho však odmítne.
Když usměje se na mně,
tak sladce, jako poprvé.
Autor ašari, 18.08.2012
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad je jenom sladkej,
proto na něj zapomeň,
básní romantickou,
přilož dříví na oheň.

Jednou bude rytíř,
co tě bude vílou zvát,
s tím lásku uvidíš,
toho budeš milovat...:-)

30.11.2012 20:59:44 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí