Infekce

Infekce

Anotace: Půlnoční báseň infikované osoby...

Sbírka: Pokojová romantika

Je asi půlnoc a město skoro spí.
Tiché melodie mou tichou hlavu zní.
Jsem infikován a krev z ran
má tvou vůni - přísahám.
A ty
jsi lehce zmatená.

V čekárně na lepší časy se zastavil čas.
City jsou stejně krásné a my pod obraz.
Jsem fascinován z brzkých ran,
když všechno znovu začínám.
A ty
jsi lehce zmatená.

Jsem infikován - nezoufám.
Jsem infikován - nedoufám.
Do tebe schován - nedýchám.
K ránu s nocí vysychám.

Je asi půlnoc a město skrápí déšť.
Ty víš, že co hledáš, nenajdeš.
Jsem infikován krví z ran,
když vedle tebe usínám.
A ty
jsi ze mě zmatená.

A v tvém obětí umírám.
A v tvém obětí umírám.

Jsem infikován - nezoufám.
Jsem infikován - nedoufám.
Do tebe schován - nedýchám.
K ránu s nocí usínám.
Autor J. Póža, 20.08.2012
Přečteno 886x
Tipy 11
Poslední tipující: Kaitlynn, RyxiraAmyGinger, Lioness, Mandi, Rootness, Sarah, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOC KRÁSNÁ!

06.03.2013 00:38:23 | Lioness

Čekání na lepší časy- to se mi moc líbí...***

20.08.2012 21:46:22 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí