NikotiNová

NikotiNová

Anotace: Báseň zahalená cigaretovým kouřem...

Sbírka: Pokojová romantika

U stropu visí věty
tak jako dým cigarety.
Rozpůlen někde mezi světy
jsem já i ty.

Z rána si popravčí čety
pošleme pod parapety.
To aby včerejší siluety
zahalil dým cigarety.

Stále tě hledám...
Stále tě hledám...
Stále tě nemám...
Stále tě hledám...

Na postel padly květy
zemdlelé dýmem z cigarety.
Dva paralelní světy
zůstaly nerozbity
Autor J. Póža, 22.08.2012
Přečteno 570x
Tipy 11
Poslední tipující: Kaitlynn, Mandi, Sarah, PrinceznaHeliovýchbalonků, Rootness, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí