Sezóna končí

Sezóna končí

Anotace: ...

Řekni sbohem všem

propadlým tvářím
propadlým větám

nalezené bolesti
vždyť víš všude je tam

kolem srdce a hlavně v něm

tlučou se pocity

Někdy to opravdu bolí

Rozluč se s výrazem dnů
budou se teď tvářit jinak
neboj se sáhnout do noci
nikoho nenahmatáš

jen ucítíš

vůni kterou nikdy nikomu

nedokážeš popsat
Autor smudlinek, 27.08.2012
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gregy, srozumeni, ZUMKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za báseň.

27.08.2012 18:55:49 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí