vkaz v lahvi

vkaz v lahvi

Anotace: Plout jen tak

Opouštím ostrov
blahobytem zmořen
směle se do vln vydávám

jen s prázdnou lahví
dopis z ní jsem schoval
naposled skromně zamávám

ta slova ta mě nutí
rozpitý inkoust radí směr
v touze po obejmutí v jedné z her

v očích mám sůl a na rtech střepy
nemohu dýchat snad jsem slepý
kde tě mám

jsem sám jen vlny .. osamělý pták
dochází síly obzor není
a moře lhostejné .. pění

pár lží mou slabinu si našlo
slunce zašlo ve vlnách
a silnější než touha .. strach

ne že mě pohltí ta masa
ale že nenajdu tě
nepřijde tvá krása

o které psalo se v tom svitku
co voskem chráněn
před nepřízní byl

já uvěřil .. chtěl tě najít
teď sám jsem
nahoru a dolů .. zbyl
Autor poeta, 29.08.2012
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Noc17, Lenka Krásnodvorská, srozumeni
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne si sa pohojdal na vlnách smútku...

04.09.2012 18:47:11 | gallatea

Bojím se ,že tentokrát jsem nedoplaval .. : (

04.09.2012 19:25:23 | poeta

Čekala jsem, kdy napíšeš něco o moři:-).Píšeš o všem kolem sebe, jako všichni básníci.:-) Je tam spoustu pěkných slov a nápad je to krásný.

29.08.2012 09:20:51 | Lenka Krásnodvorská

Snažím se psát o moři každý den ale pokaždé z toho vypadne něco jineho..;-)

29.08.2012 09:41:58 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí