Ráno z cudzích postelí

Ráno z cudzích postelí

Anotace: ...

už nebudem vyčkávať
na lepšie začiatky
a ešte krajšie konce

 

na to niet minúty
čas ich žerie
ako pes čerstvé granule


hviezdy padajú strmšie
a rýchlejšie
ako včera
ked zvony v meste hlásali polnoc

 

utekala som
bosá
cez ostré hrany
svojho života

 

na stretnutie s tebou láska

 

meškala som
priznávam
cigareta horela dlhšie
ako som si myslela
a zohnať žuvačky
o 00:01
je náročné

 

ty si nepočkal
...

stretli sme ráno
s raňajkami v rukách

každý z cudzej postele

Autor maliska, 10.09.2012
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: nebech, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v balanci bruslaře na cizím podnose...

30.10.2012 13:54:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí