Ideál

Ideál

Anotace: Jak si představit ideál.

Možná jsem divný

a taky sám

i přes to všechno

ideál mám.

 

Chtěl bych mít holku

byť není kráska

ve vztahu vyhrává

snad přeci láska.

 

Hledám a hledám

tak snad ji najdu

upřímnou, milou

co řekne mi pravdu.

 

Takovou jako já

co pro lásku žije

která mi pomůže

a žal ze mě smyje.

 

Snad nechci moc

normální holku

co ocení upřímnost

a romantiku.

 

 

Autor King Peky, 17.09.2012
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí