Vyznání

Vyznání

Anotace: Jsem beznadějnej romantik :o)

Malinkatý dárek z lásky,
bez přetvářky a nadsázky,
moc rád by ti někdy dal
Tvůj přítel.

Ať tě kdo chce, co chce souží,
Věz, že po tvé přízni touží
a že tě má velmi rád
Tvůj přítel.

Nemysli si, že je to lež,
ty opravdu krásná jseš.
To přece vidí neustále
Tvůj přítel.

Ač nejsem bohatý ani krásný,
Mělo by ti býti jasný,
že k tobě něco cítí
Tvůj přítel.

Princ na bílém koni
jsem chtěl být už vloni,
nesebral však odvahu
Tvůj přítel.

Proto ti píšu teď a vyznávám lásku,
Neboť bych chtěl znát odpověď na otázku:
Mohl bych být víc než jen
Tvůj přítel?

Tvůj úsměv bych chtěl vídat každý den,
to ty jsi ten můj krásný sen.
Teď udělal první krok
Tvůj(?) Jirka.

Autor Selidah, 22.09.2012
Přečteno 775x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí