Slyšíš?

Slyšíš?

Anotace: ....

Myslel jsem, budu silný

utíkám, vím do zimy

slova je potřeba říci

Zmrazeny na místě

Nechal je na chvíli

proklouznout mezi prsty

 

jsem na druhé straně

křičím na vnější hraně

vím, že máš pocit bolesti

Slyšíš mě ještě vůbec ?

 

Vše je už u konce

já tě potřebuji stejně

řekni, že miluješ,

i když jenom málo

 

 

Nikdy jsem nechtěl lháti

Ale já nejsem holka

čím více jsem byl s vámi

tím jsem sám plně zůstával

 

Slyšíš mě?

Slyšíš?

 

Ne, že bych byl tak odlišný

Ne, že nevidím, že umírám

Vím, co jsem býval

co jsme byli mi dva

 

Jak bych mohl odpustit

změnila jsi se

a já taky

budu ležet na zemi

chystám se ztratit svou mysl

já  zas sám umírám,

protože lžu jen sobě sám

 

Slyšíš mě?

Slyšíš?

Autor Kakuzu, 23.09.2012
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí