Můj rytíři

Můj rytíři

Anotace: Pro mě bude asi slovo láska, navždy znamenat jen bolest :(

Chtěla bych vidět tvou tvář,
však rozum mě drží.
Byť jen na okamžik spatřit tvou zář,
byl by uděl boží.

Vím, že jsem ti k smíchu,
jako klaun opilému jevišti.
Však není v tom ani kousek hříchu,
ležet před tebou na obětišti.

Skláním se před tebou můj rytíři,
jenž naučil si mě hrát na bojišti.
Nejhorší je, že láska mi velí útočit,
Za to rozum mě prosí to skončit.

Nechce se trápit se srdcem,
které se zbláznilo,
Vždyť on není tím zrádcem
kvůli, kterému to tak skončilo.
Autor ašari, 23.09.2012
Přečteno 502x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Frr, Robin Marnolli, Nikolka, Santinan Black
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskutečně silné, drahá Ašary...

07.02.2019 11:23:14 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Tenhle pocit jsem znávala... Snad zase bude líp a najde se řytíř jiný..! ;)

24.09.2012 01:07:34 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí