Křehká

Křehká

Anotace: Stále naivní?

Doufala, že všechno pochopí,
tímhle tím láska uvadá.
Pláče cirkusové konfety,
křehká duše se rozpadá.

Je jí zima, přitom otírá pot z čela
v černou nicotu upadá.
Co po něm ta její duše vlastně chtěla?
Křehká duše se rozpadá.

Stálý pocit, že chyba je v ní,
slunce do pekla zapadlo.
Nastává doba emočních žní,
to křehké se v ní rozpadlo.
Autor Skořicová princezna, 24.09.2012
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Jahudkka, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle básně se v ní to křehké ještě nerozpadlo...opatrovat.

20.12.2012 22:49:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí