Kvítek

Kvítek

Anotace: Svět se zbláznil.. Já víc...

Tvým vesmírem slunečnic,
potápím se do slunce,
do vyhřátých okenic,
oprýskaných od srdce.

Vlasy barvy karmínu,
jabloňový kvítek,
šálek lásky po ránu,
něhy jemný plátek.

Citová adorace,
rozum zapadlý sněhem-
-přežitá dekorace,
je statickým během.

Kaštan za kaviár,
miniaturní krása.
"Smutku? Au revoir",
naděje hlásá.
Autor Isquieasuus, 25.09.2012
Přečteno 504x
Tipy 7
Poslední tipující: PetTulak, Sýkorka07, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí