Andělé

Andělé

Anotace: Andělé

Světlý pocit mezi námi i my letíme
Jako andělé vzlétáme nad světem naším
Je nám krásně ,když jsme spolu ve dvou
Naše srdce zahřívá slunce láskou svou
Jiskra mezi námi a my se dotýkáme
Zapalíme ten plamen,který nás zahřívá
A naše s tebou duše se spolu propoji
I je nám dáno osudem být spolu život celý
Na všechny s tebou hádky,úrážky zapomeneme
Nezáleži na věku spolu s tebou budeme
At náš s tebou život bude stále věčný
I bude naše láska s tebou nekonečná.
Je takové štěstí být spolu s tebou
A chci být pro tebe milovanou ženou
Autor Valery, 25.09.2012
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí