Když s tebou mluvím

Když s tebou mluvím

Anotace: Pro všechny hledající.

Když s tebou mluvím,
tváříš se tajemně.
Kouzlo z tvých očí přejde přes hory i přes kopce.

Pro neznámé jsi královna,
co žije okamžikem.
Jinak máš srdce,
bloudící životem.

Když jsi sama,
sklopíš hlavu do rukou,
myslíš na lásku a nejen ohnivou.

Přeješ si muže,
co za to stojí a když už někdy padne slza,
vezme Tě do obětí.

Uslyšíš jeho hlas: „Nekoukej na to, to se má.
Je to minimum co mohu ti dát.“

Tvůj úsměv bude jedinečný i srdce spokojenější.
Smutku budeš zbavena,
za ruku podržena.

Je to tvůj sen,
nebo není?
Odpověď nehledej.
Čas odpoví.
Autor Hantec, 01.10.2012
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí