Sluneční harfy

Sluneční harfy

Anotace: Sluneční harfy už rozehrály své tóny bez konců

Je to jako nový den,

je to jako nové dílo,

které v kuži se mi narodilo.

Roste a sílí každý den

čisté krve tok rozproudilo.

 

Mám úsměv na tváři

ikdyž ne vše co zlaté je

rozsvítí a rozzáří..se.

Jakoby nové slunce

svítí krásně,hladí prudce.

 

Jsem pomalovaný blok,

už ne jen čistá tabule

na kterou si někdo napíše

...a tiše odejde.

 

Chci ještě víc té barvy

sluneční harfy.

Zůstaň tu se mnou

dýl než napořád

zůstaň tu se mnou

měj mě rád.

 

 

Autor greenus, 04.10.2012
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí