Podléhám

Podléhám

Anotace: Lepší shořet nežli vyhasnout.

Špatný čas a pocit taky,
chladný svit hvězd již zaclonily mraky,
hlavu mám mírně přeplněnou,
a opiát už začal působit,
a já kašlu na vychování,
k čertu s dobrými způsoby!
Chci co chci,
a tak slastně podlehám zátěžovým chvílím,
jsem člověk pouhý,
a mnohokrát se zmýlím.
Však dřív než odsoudí mě lidé všední
než přijdou se svým ortelem,
naposledy v tmách spočinu s tebou,
již nikdy víc se nerozední
a mé srdce shoří popelem.
Autor Annie the wolf, 19.10.2012
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, xavian, Rezkaaa, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí