Láska?

Láska?

Anotace: Či je to snad jiný pocit?

Kdo zná ten pocit
když touha jej ovládá
když láska v jeho srdci
nad ostatním převládá?

 

Kdo ví jaké to je
vzpomínat na spousty chvil
byť zcela obyčejných
na každý okamžik co s ní byl.

 

Kdo poví mi co dělat mám
když sny se o ní jasné zdají
a stále si je přehrávám
a ony s myslí mou si hrají.

 

Kdo poví na co myslet
když slza k zemi padá
a chybí mi jen její dotek
co tělo moje postrádá.

 

Jak zaujmout ji mám
když říci něco problém mám
a strach že něco pokazím
a pak se s ní pohádám.

 

Tak co se dělat dá
když obejmout ji toužím
a hladit ji ve vlasech
však jen ve snech se ploužím.

 

Kdo konečně už pochopí
že pro ni vše bych udělal
a kdyby moc ho chtěla
i život svůj jí dal.

 

Kdo pomůže mi
když srdce mé to bolí
kdo nahradí ji
když nechce být mojí?

Autor King Peky, 24.10.2012
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: Trash75, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí