Pára

Pára

Anotace: má dosavadní nálada-psané hned teď'

Sen se rozplývá jak pára nad hrncem,
oči otvírám realitě,
kdo odpoví mi na mou otázku,
jak těžko spadnout lze.

Tužbou mou vánek hřejivého tepla,
jenž mi mohl nabídnout,
ne, však ponechá si jej,
já mohu zase klidně dál plout.

A rozplynu se v šedivém davu,
mám vlastní hlavu,
nepřistoupím na vše,
jenž mi svět nabízí,
mám svoji hlavu beraní.
Autor losberundos, 14.01.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí