Tisíckrát

Tisíckrát

Anotace: ...a možná ještě víc

Tisíckrát chci Tě mít,
slíbat Ti ze rtů horský sníh,
tisíckrát chci tvář Tvou kupředu vést,
vysušit Ti z vlasů loňský déšť…

Tisíckrát chci topit se v Tvých očích,
hledat v nich osnovy zlatých duh,
tisíckrát chci do náruče Ti skočit,
nikdy nepouštět ten záchranný kruh…

Tisíckrát chci vedle Tebe stát,
Tvým dechem nechat můj led tát,
tisíckrát chci cítit Tvé paprsky sluneční,
Tvou dlaní spálit stuhy smuteční…

Tisíckrát chci vracet se k Tobě zpátky,
necháš mé slzy zamrznout do jinovatky,
tisíckrát chci zas v Tobě spát,
necháš můj pláč na poušť odvát…

Tisíckrát chci cestovat na lunu,
mít Tvou sílu všech tajfunů,
tisíckrát chci podlehnout té vzpomínce,
líbáš mě na kuchyňské lince…

Tisíckrát chci Tě sem domů,
přehlušit s Tebou decibely hromů,
slíbat Ti ze rtů stopy vánic
tisíckrát a možná ještě víc…
Autor Jiná, 12.11.2012
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jednou...

13.11.2012 10:55:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí