Kamikadze

Kamikadze

Anotace: ncd

Miluji –
miluji tajnou láskou
hlavu jsem ztratil
v Mléčné dráze

Jen ty jsi
onou tajemnou kráskou
já jsem jen letec
kamikadze

Na start! –
vteřiny vrané letí
jsem jen na jedno
použití

Můj cíl se blíží –
krok a pád do podsvětí
na cestu exploze
srdce svítí

Loučím se –
rozložen na atomy
na svoji lásku se
tobě klenu

Odcházím
jsem kamenem pohromy
chlapec co nepoznal
nikdy ženu

Autor Sio, 15.11.2012
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, střelkyně1, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí